Services

Services


Elke organisatie wil dat zijn evenement net iets mooier is dan dat van een ander. Door samen te werken met betrouwbare partners kunnen wij als bedrijf heel veel voor u verzorgen.


Het begint reeds bij de inschrijving van de deelnemer en daarna de keuze van de juiste chip voor uw evenement. Zodra de chip over de detectiemat komt, kan het feest gaan beginnen. We hebben data van de deelenemers wat gaan we hiermee doen, of wat koppelen we er aan. Dit kan gaan van een simpele uitslag tot live timing, live tracking van de deelnemers, online plaatsen van de uitslagen alsook het maken van een fotoreportage en zo verder.Naast een uitgebreid dienstenpakket dat wij u kunnen aanbieden, zijn er veel meer vragen waar we u bij kunnen helpen, neemt u gerust contact met ons op. Wij willen graag uw event-partner zijn.

TIJDSREGISTRATIE


Als vaste partner van Triatlon Vlaanderen hebben wij onze ervaring vooral opgedaan bij het timen van Triatlon-, Duatlon- andere multisport evenmenten.


Door onze nauwe samenwerking met Mylaps kunnen wij ook op uw evenement instaan voor de tijdsregistratie. Of het nu gaat om loopwedstrijden, wieler- of MTB evenementen, trailruns, survivalruns en andere evenementen waar tijdsregistratie voorzien wordt, wij hebben de apperatuur en de know-how om u van dienst te zijn.


Samen kunnen we zorgen voor een geslaagd event waarbij elke deelnemer kan rekenen op zijn of haar correcte tijd.

FOTOREPORTAGES

EVENT-KIT


Het "Doe het zelf Timing pakket"


Met "EventKit" is professionele tijdwaarneming bereikbaar voor ieder evenement. Het systeem maakt gebruik van de bewezen techniek die al jarenlang gebruikt wordt door de grote marathons, maar is speciaal voor kleinere evenementen (max 500 deelnemers) omgebouwd naar een makkelijk te gebruiken systeem.


Het systeem wordt door u op voorhand afgehaald, op de dag van het event door u opgezet en via een online applicatie kan u zelf de timing van uw event verzorgen.